Turleder

Fellesbilde
Fellesbilde Foto: Matt Pain

Velkommen til turledersiden til DNT ung Oslo! På denne siden finner du informasjon om turlederutdannelsen, ledige turlederoppdrag, viktige dokumenter (reiseregning og annet) samt en oversikt over turledergoder i DNT ung Oslo. 

Ledige turlederoppdrag

Her finner du som turleder eller instruktør en oversikt over hvilke turer som vi ikke enda har funnet turleder til, og trenger hjelp på.

Viktige dokumenter

Her finner du som turleder eller instruktør en oversikt over viktige dokumenter til bruk før, under og etter dine oppdrag.

Turlederstigen

 Å være turleder betyr å lede turer og være ansvarlig for orienteringen, vurdere gode ruter, se hver enkelt turdeltaker og sørge for at turgruppa både kommer trygt frem og har en hyggelig turopplevelse. 

Å ferdes trygt i fjellet krever erfaring og kunnskap - DNTs turlederstige gir deg kunnskapen for til å ta med andre ut.

DNTs turlederstige tilbyr å utvikle deg til turleder nivå for nivå - til du til slutt er kvalifisert for å ta med grupper i vinterfjellet.

Turledergoder

I utgangspunktet er det å være turleder i DNT en frivillig sak, noe du gjør fordi du har lyst. Men, vi prøver jo så godt som mulig å bidra slik at du syns du får noe igjen for det selv også. Derfor prøver vi å skape et godt miljø og gi dere mulighet for å utvikle dere som ledere.

Vil du bli turleder?

Vi ser etter deg som har lyst å ta med andre på tur, både i marka og på fjellet. En turleder bør ha erfaring med å gå på tur, kunne orientere seg etter kart og kompass, like å være sosial og like å ta ansvar. Du er hjertelig velkommen til å søke et av våre turlederkurs og lære mer om hva det betyr å lede andre på tur.

Send spørsmål til: ung@dntoslo.no