Turleder

Fellesbilde
Fellesbilde Foto: Matt Pain

Velkommen til turledersiden til DNT ung Oslo! På denne siden finner du informasjon om turlederutdannelsen, hvordan planlegge egen tur samt viktige dokumenter. 

Du vil finne det meste av vår informasjon og viktige dokumenter (reiseregning etc.) samt oversikt over ordninger/turledergoder for frivillige i vårt frivilligsystem Mobilise

Her finner du turlederskjema, risikovurderingsskjema og andre nyttige verktøy. 

Turplanlegging​​​​​​​

Som turleder har du mulighet til å planlegge og gjennomføre din egen tur. Her finner du steg-for-steg oppskrift, tips og triks.


Vil du bli turleder?

 Å være turleder betyr å lede turer og være ansvarlig for orienteringen, vurdere gode ruter, se hver enkelt turdeltaker og sørge for at turgruppa både kommer trygt frem og har en hyggelig turopplevelse. Det å ferdes trygt i fjellet krever erfaring og kunnskap - gjennom DNTs  turlederstige kan du utvikle deg til turleder nivå for nivå - til du til slutt er kvalifisert for å ta med grupper i vinterfjellet.

Vi ser etter deg som har lyst å ta med andre på tur, både i marka og på fjellet. En turleder bør ha erfaring med å gå på tur, kunne orientere seg etter kart og kompass, like å være sosial og like å ta ansvar. Du er hjertelig velkommen til å søke et av våre turlederkurs og lære mer om hva det betyr å lede andre på tur.

Send spørsmål til:  frivillig.oslo@dnt.no