Tirsdagsklatring

Foto: Marius Dalseg Sætre

Tirsdagsklatring skal være et enkelt-å-være-med-på-tilbud til medlemmer i DNT ung Oslo. Det passer for alle i alderen 13 til 30 som er interessert i klatring; for deg som lurer på om dette er noe for deg har en flott anledning til å prøve deg litt, og for deg som er "bitt av klatrebasillen" betyr det et fast tilbud å delta på hvor du vil møte kjente fjes.  

For deg som gjerne vil prøve klatring

Fra klokka 18.00 – 20.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptaukort, ledkort eller brattkort, som vil prøve klatring for første gang og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktørene. Det klatres da kun på de korte veggene, pluss buldring. Det vil være to nasjonalt godkjente klatreinstruktører fra DNT ung på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. 

Vi ønsker deg som har lyst til å prøve ut klatring og se om det er noe for deg hjertelig velkommen på tirsdagsklatring og vil gjøre vårt for at det skal bli en positiv opplevelse som gir ønske om å bli med på et av våre klatrekurs.  Av sikkerhetsmessige grunner mener vi at det er viktig at alle som deltar på tirsdagsklatring har vært gjennom nybegynnerkurs (eller har tilsvarende erfaring). Dette er vår måte å sikre at våre deltakere har en grundig opplæring i sikkerhet før man prøver seg på egenhånd eller blir med på tirsdagsklatringene. 


For deg som har Topptaukort, Ledkort eller Brattkort

Deltakere med brattkort kan klatre når de vil i tidsrommet 18.00-21.00. Deltakere med brattkort kan klatre på hele alle vegger i hele senteret. Etter klokken 20.00 er instruktørene kun kontaktpersoner for DNT ung Oslo og jobber ikke som instruktører, men de svarer selvfølgelig på spørsmål hvis du lurer på noe. 


Hva trengs av utstyr? 

DNT stiller med seler, karabiner, taubremser og tau. Du må selv kjøpe eller leie kalk og sko (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. 

Påmelding:

Husk å melde deg på for å bli med. Påmelding åpner en uke før, og du finner den her - https://bit.ly/2uwn3Mp

Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter?

Det vil være en DNT instruktør med deltakerliste ved resepsjonen mellom kl 18:00-18:30. Kommer du etter dette tidspunktet må du betale egen inngang uavhengig om du har meldt deg på på forhånd.

Deretter går du inn i senteret og opp i andre etasje. Der møter du instruktørene, de har på seg t-skjorter med DNT logo og "INSTRUKTØR" skrevet på ryggen.

Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon og lese gjennom og underskrive en ansvarserklæring. Dette gjøres i resepsjonen på en iPad.

Vi følger skoleåret og tar fri i vinterferien, påskeferien, sommerferien, høstferien og juleferien, samt helligdager.

Hvor: Tirsdagsklatringen foregår på Oslo Klatresenter på Skullerud.

Dette er et gratis tilbud til alle medlemmer.

Da sees vi neste tirsdag?