Tirsdagsklatring

Klatretirsdag på Oslo Klatresenter på Skullerud
Klatretirsdag på Oslo Klatresenter på Skullerud Foto: Jasemin Folvik Adem

Tirsdagsklatring skal være et enkelt-å-være-med-på-tilbud til medlemmer i DNT ung Oslo. Det passer for alle i alderen 13 til 30 som er interessert i klatring; for deg som lurer på om dette er noe for deg har en flott anledning til å prøve deg litt, og for deg som er "bitt av klatrebasillen" betyr det et fast tilbud å delta på hvor du vil møte kjente fjes.  

For deg som gjerne vil prøve klatring

Fra klokka 18.30 – 20.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptaukort, ledkort eller brattkort,  og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktørene. Det klatres da kun på de korte veggene, pluss buldring. Det vil være to nasjonalt godkjente klatreinstruktører fra DNT ung på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. 

Vi ønsker deg som har lyst til å prøve ut klatring og se om det er noe for deg hjertelig velkommen på tirsdagsklatring og vil gjøre vårt for at det skal bli en positiv opplevelse som gir ønske om å bli med på et av våre klatrekurs.

Hva trengs av utstyr? 

DNT stiller med seler, karabiner, taubremser, sko og tau. Du må selv kjøpe eller leie kalk (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. 

Påmelding:

Husk å melde deg på for å bli med. Påmelding åpner en uke før, og du finner den her - https://bit.ly/2uwn3Mp

Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter?

Det vil være en DNT instruktør med deltakerliste i kafeområdet kl 18:25. 

Deretter går du inn i senteret og opp i andre etasje. Der møter du instruktørene, de har på seg t-skjorter med DNT logo og "INSTRUKTØR" skrevet på ryggen.

Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon og lese gjennom og underskrive en ansvarserklæring. Dette gjøres i resepsjonen på en iPad.

Vi følger skoleåret og tar fri i vinterferien, påskeferien, sommerferien og juleferien, samt helligdager.

Hvor: Tirsdagsklatringen foregår på Oslo Klatresenter på Skullerud.

Dette er et gratis tilbud til alle medlemmer.

Da sees vi neste tirsdag?