Klatring

Klatring
Klatring Foto: Dennis Nilsson

​​​​​​​Dette er et tilbud for medlemmer av DNT ung Oslo mellom 13 og 30 år. Klatring passer for deltakere på alle nivåer - fra deg som er helt fersk og til deg som har hardbarka klatrenever. Våre klatreaktiviteter inkluderer tirsdagsklatring, inneklatrekurs for nybegynnere og klatreturer ute om sommeren.

Tirsdagsklatring

Tirsdagsklatring passer for alle i alderen 13-30 år som er interessert i klatring. Det er for deg som ønsker å prøve, men som ennå ikke har funnet ut om klatring er noe for deg. For deg som har brattkort er det en fast aktivitet der du møter kjente og ukjente klatrevenner.

Klatrekurs

Ønsker du en innføring i de grunnleggende elementene i klatring og å prøve deg i høyden? På våre klatrekurs vil du lære om sikkerhet, knuter, binding og utstyr, og få den kompetansen du trenger for å klatre på egenhånd.

Klatreturer

På våre klatreturer er det den gode klatreopplevelsen og det å få en deilig dag ute som gjelder. Denne dagen tar instruktørene seg av sikkerheten, sånn at du kan du føle på gleden, mestringsfølelsen og samholdet.