kajakk

Morgenpadling i indre Oslofjord.
Morgenpadling i indre Oslofjord. Foto: Juel Victor Grande, Juel Victor Løkstad Grande

For deg i alderen 16-30 år arrangerer DNT ung Oslo egne kajakkurs og kajakkturer til rabatterte priser. Du får også ungdomspris ved kajakkleie. 

Kajakkurs 16-30 år

Vi kan tilby kajakk introkurs og grunnkurs for ungdom med støtte fra Frifond og til rabattert pris. På våre kurs har vi ungdomsinstruktører og kurset er lagt opp for deg mellom 16-30 år.

Kajakktur 16-30 år

Gå ikke glipp av muligheten til å ta introkurs og våttkort i kombinasjon med en 4 dagers kajakktur med overnatting på kystledhytter ved Oslofjorden! 

Kajakkutleie

Kan du tenke deg å utforske øylandskapet i Oslofjorden i egen  regi? Vi kan tilby ungdomspris på kajakkleie med DNT Oslo og Omegn for deg som er mellom 16-30 år. Du må også være medlem i DNT, ha våttkort eller tilsvarende kajakkerfaring og ha deltatt på informasjonskveld på Langøyene for å benytte deg av tilbudet.

Torsdagspadling (16-30 år)

Hver torsdag i sommersesongen legger vi ut på padletur fra Sørenga. Turmål er litt avhengig av vær og gruppa, men det er mange fine steder å padle til her i Oslofjorden. Padleturene er både for deg som har lyst å prøve kajakk og for deg som har padlet litt før. Eneste  forkunnskapen vi krever er at du må kunne svømme.

Det blir en kjapp introduksjon i starten av turen og så padler vi utover.

Oppmøte ved Friluftshuset på Sørenga hver torsdag kl 17.15 og tilbake senest kl 21.00.

Påmelding finner du per dato i aktivitetskalenderen vår.