FrivilliG i dnt ung oslo

Frivillig Kristine Stordal
Frivillig Kristine Stordal Foto: Eivind Haugstad Kleiven

DNT ung Oslo er en selvstendig ungdomsorganisasjon som er drevet av, for og med ungdom. Vi vil gjerne ha med deg som vil engasjere deg i å utvikle og drifte organisasjonen vår.

Klatregruppa

Klatregruppa planlegger og gjennomfører tirsdagsklatringer, klatrekurs, arrangerer klatreturer og har det gøy sammen. 

Har du gode ideer til klatretilbudet vårt eller lurer på hvordan du kan bli mer aktiv, ta kontakt med Hans Petter som er koordinatorer for klatregruppa.

Gruppa består av aktive klatreinstruktører i DNT ung Oslo. 

Buldregruppa

Buldregruppa planlegger og gjennomfører torsdagsbuldring og Frokostbuldring på Friluftshuset, samt arrangerer utendørs buldreturer.

Har du gode ideer til buldretilbudet vårt eller lurer på hvordan du kan bli mer aktiv, ta kontakt med  Phillip som er koordinatorer for buldregruppa.

Gruppa består av aktive buldreveiledere i DNT ung Oslo.

Kajakkgruppa

Kajakkgruppa planlegger og gjennomfører Torsdagspadling fra Friluftshuset på Sørenga hver torsdag ettermiddag hele padlesesongen fra mai til september for medlemmer i DNT ung Oslo. Turene varer vanligvis noen timer og går gjerne til Hovedøya eller oppover Akerselva.

Gruppa består av ivrige kajakkpadlere som ønsker å lede turer for andre. Eneste kravet er at du har tatt grunnkurs og kjenner deg trygg i kajakk og ledelse i en gruppe. Har du flere spørsmål om kajakkgruppa og grunnkurs? Ta kontakt med rådgiver fjord Juel Victor!

Kontakt: juel.grande@dnt.no 

OsloOnsdag

OsloOnsdag er et nærmiljøtilbud som navnet tilsier hver onsdag ettermiddag hele året rundt (med unntak av skoleferier). Turen starter ved Tigerstatuen på Jernbanetorget og går til ulike steder i Osloområdet. Ønsker du å lede andre på kjente og kjøre turer i nærmiljøet? Ta kontakt med rådgiver DNT Ung Iris!

Gruppa består av turledere, nærturledere og entusiastiske og turglade ungdommer som ønsker å ta med andre på tur i hverdagen.

Kontakt: Iris.gjerland@dnt.no

Torsdagsmiks

Annenhver torsdag står DNT ung Oslo ansvarlig for å skape liv på Friluftshuset. Aktivitetene består av spennende foredrag og workshops med alle temaer innen friluftsliv og natur. Høres dette gøy ut? Bli med da vel?!

Gruppen består av engasjerte ungdommer som liker å skape gode sosiale møteplasser.

Kontakt: Iris.gjerland@dnt.no

Fotogruppe

Fotogruppa er for de som er interessert i innholdsproduksjon og som liker tur/friluftsliv. Man kan få muligheten til å bli med på turer og aktiviteter for å ta bilder og eller lage videoinnhold og some-innhold.

For mer informasjon om dette tilbudet kontakt kommunikasjonsrådgiver design, Jasemin Folvik.

Epost: jasemin.folvik@dnt.no​​​​​​​

Styreverv

DNT ung Oslos styre består av medlemmer mellom 13-30 år. Styret har 8 møter i året og et helgeseminar, og styrer organisasjonene gjennom å prioritere aktiviteter, prosjekter og investeringer. Arbeidsmålet er å få flest mulig unge ut på tur og interessert i uteaktivteter. 

Styreverv blir lyst ut i november/desember og nye styremedlemmer blir valgt inn ved årsmøtet i mars. 

Lyst å søke?

Meld din interesse til: frivillig.oslo@dnt.no  

Årsmøtet

Årsmøtet er en årlig medlemssamling i mars. Da arrangerer vi både en artig aktivitetshelg og gjennomfører årsmøtet. Årsmøtet er det møtestedet der organisasjonen velger et nytt styre for DNT ung Oslo, går gjennom økonomien og ser på hva vi fikk til i året som var.  I 2018 går tuen til Gjendesheim!

Årsmøtet er noe av det som gjør DNT ung Oslo til en demokratisk organisasjon = du som vanlig medlem er med å påvirker hva vi skal være og hvordan vi utvikler oss!

ALLE medlemmer i DNT ung Oslo er velkommen til Årsmøtet!