Frivillighet

Frivillig Kristine Stordal
Frivillig Kristine Stordal Foto: Eivind Haugstad Kleiven

DNT ung Oslo er en selvstendig ungdomsorganisasjon som er drevet av, for og med ungdom. Vi vil gjerne ha med deg som vil engasjere deg i å utvikle og drifte organisasjonen vår.

Klatregruppa

Klatregruppa planlegger og gjennomfører tirsdagsklatringer, klatrekurs, arrangerer klatreturer og har det gøy sammen. 

Har du gode ideer til klatretilbudet vårt eller lurer på hvordan du kan bli mer aktiv, ta kontakt med Hans Petter som er koordinatorer for klatregruppa.

Gruppa består av aktive klatreinstruktører i DNT ung Oslo.

Kontakt: hanspetter92@gmail.com​​​​​​​

Buldregruppa

Buldregruppa planlegger og gjennomfører torsdagsbuldring på Friluftshuset, samt arrangerer utendørs buldreturer.

Har du gode ideer til buldretilbudet vårt eller lurer på hvordan du kan bli mer aktiv, ta kontakt med Elisabeth Sletten eller Martin Michaelsen som er koordinatorer for buldregruppa.

Gruppa består av aktive buldreveiledere i DNT ung Oslo.

Kontakt: michalsen.student@gmail.com eller sletten.elisabeth@hotmail.com

Kajakkgruppa

Kajakkgruppa planlegger og gjennomfører Torsdagspadling fra Friluftshuset på Sørenga hver torsdag hele padlesesongen fra mai til september.

Gruppa består av kajakkinstruktører og ivrige padlere som ønsker å lede turer for andre.

Kontakt: gaute.jensen@dntoslo.no

Turgruppa

Turgruppa planlegger og gjennomfører #OsloOnsdag som er et nærmiljøtilbud i hverdagen hele året. Ønsker du å lede andre på kjente og kjøre turer i nærmiljøet? Ta kontakt med koordinator Kristine Stordal.

Gruppa består av turledere, nærturledere og entusiastiske og turglade ungdommer som ønsker å ta med andre på tur i hverdagen.

Kontakt: k_stordal@hotmail.com

Torsdagsmiks

Hver torsdag står DNT ung Oslo ansvarlig for å skape liv på Friluftshuset. Aktivitetene kan variere alt fra brettspillkveld til spennende foredrag! Høres dette gøy ut? Ta kontakt med koordinator Magnus Engmark eller Camilla Ulvestad.

Gruppen består av engasjerte ungdommer som liker å skape gode sosiale møteplasser.

Kontakt: magnus-_00@hotmail.com eller camulv@gmail.com

Styreverv

DNT ung Oslos styre består av medlemmer mellom 13-30 år. Styret har 8 møter i året og et helgeseminar, og styrer organisasjonene gjennom å prioritere aktiviteter, prosjekter og investeringer. Arbeidsmålet er å få flest mulig unge ut på tur og interessert i uteaktivteter. 

Styreverv blir lyst ut i november/desember og nye styremedlemmer blir valgt inn ved årsmøtet i mars. 

Lyst å søke?

Meld din interesse til: ung@dntoslo.no

Årsmøtet

Årsmøtet er en årlig medlemssamling i mars. Da arrangerer vi både en artig aktivitetshelg og gjennomfører årsmøtet. Årsmøtet er det møtestedet der organisasjonen velger et nytt styre for DNT ung Oslo, går gjennom økonomien og ser på hva vi fikk til i året som var.  I 2018 går tuen til Gjendesheim!

Årsmøtet er noe av det som gjør DNT ung Oslo til en demokratisk organisasjon = du som vanlig medlem er med å påvirker hva vi skal være og hvordan vi utvikler oss!

ALLE medlemmer i DNT ung Oslo er velkommen til Årsmøtet!