Ildsjel, Kristine Stordal
Ildsjel, Kristine Stordal Foto: Eivind Haugstad Kleiven

DNT Ung Oslo er en selvstendig ungdomsorganisasjon som er drevet av, for og med ungdom. Vi vil gjerne ha med deg som vil engasjere deg i å utvikle og drifte organisasjonen vår på laget!

Våre flinke frivillige i DNT ung Oslo, som vi kaller for "Ildsjeler" får muligheten til å være med på å bidra med alt det som ligger bak turene våre. Vil du være med å planlegge turene våre? Engasjere deg i klatre- eller kajakkaktiviteten vår? Eller er du kanskje glad i å ta bilder vi kan bruke til markedsføring?

Bli frivillig i Oslos største ungdomsorganisasjon!


Hvem kan bli frivillig i DNT Ung Oslo?

Alle som har interesse for friluftsliv og ønsker å bidra enten i Marka eller på fjellet, kan bli frivillig i DNT Ung Oslo. Vi har mange ulike tilbud til deg som frivillig, så alle er velkommen til å finne en oppgave som passer deg, din tid, og dine ferdigheter. 

Hvordan kan du bli frivillig i DNT Oslo og Omegn? 

Nye frivillige i foreningen melder interesse ved å registrere seg i vårt frivilligsystem her i Mobilise. Etter du har registert deg vil du få en oversikt over datoer for intromøte for nye frivillige. Meld deg på en dato som passer for deg. På møtet vil du få informasjon om foreningen, de ulike frivilligrollene og hvor det er muligheter og behov for nye frivillige akkurat nå. Etter intromøtet vil du bli kontaktet av en våre ansatte i avdelingen for frivillighet og organisasjon som tar en kort prat med deg om hvilken rolle du kan tenke deg som frivillig og legger en plan for veien videre. 

Trenger du hjelp til registrering? Se informasjon her.


Frivillig i DNT ung Oslo

Lyst å lage turprogram? Bestemme hvordan DNT ung Oslo styres og utvikler seg ? Lage fine plakater eller kule kajakkarrangement? 

Turleder og instruktør

Her finner du informasjon om turlederutdannelsen, ledige oppdrag, viktige dokumenter samt en oversikt over turledergoder i DNT ung Oslo.

Ildsjeler

Vi i DNT ung Oslo er svært stolte av å kunne presentere vår egen nettserie "Ildsjeler" som handler om våre fantastiske frivillige! Bli med på en liten reise inn i deres hverdag - bli inspirert, bli glad og bli med på tur!