Vestlandsnatur for Østlendinger

Foto: Johanne Grue Reiten

I august tok vi turen til Sunnmørsalpene for å undersøke hva det hadde å by på av natur.  Det ble en helg med bratte fjell, fantastisk utsikt til dype fjorder og høy hyttekosfaktor. Helgens mål var majestetiske Slogen, på hele 1564 moh, ragende over Øye og Norangsfjorden. For en natur - vi er solgt!

PÅ VEI INN TIL PATCHELLHYTTA

Regnvær - ingen hindring!


Thea og Sofie koser seg med Bixit på vei inn til hytta - sjokolade, kjeks og annet godt slår alltid an på tur! 

ETTERMIDDAGSTUR

Vi hadde hørt det var fint på Sunnmøre, så vi gikk en ettermiddagstur fra hytta, men været ville ikke avsløre utsikten for oss helt ennå. 

UT PÅ TUR - ALDRI SUR

Mari og Charlotte er ingen unntak - DNT ungere er alltid glad på tur. Tåka ville fortsatt ikke avsløre hvordan sunnmørsfjell og vestland så ut.

TOPPTUR

Klare for å nå den majestetiske og bratte toppen. Forventningene var skyhøye og skydekket lavt. Alle fingre var krysset for at vi skulle få utsikt på toppen!

ET GLIMT AV TOPPEN

For første gang kunne vi skimte toppen gjennom den tynne tåka. Heller ikke i Sunnmørsalpene hadde vinteren smeltet bort ennå.

KLYVING MOT TOPPEN

Klyving gjør toppturen mer spennende - det blir ennå morsommere å komme opp på toppen og få se utsikten når man har jobbet litt ekstra. Jeg har ikke vært på tur hvor jeg har måttet klyve før og var litt spent på det, men det er jo kjempegøy! Dette vil jeg definitivt gjøre mer av! Charlotte Hummel

GRUPPESELFIE

Østlendinger som oppdager bratte fjell og fjordutsikt tar selvsagt en gruppeselfie! Vi putta på gliset og stilte oss opp forran utsikten vi endelig fikk.

DU VESTLAND, DU VESTLAND

Vi er målløse, tilfredse og trives usedvanlig godt ytterst på pynten.

LEVER LIVET PÅ KANTEN

Man blir ikke godt til å være ytters på kanten om man ikke får øve på det. Her øver Charlotte og Johanne. 

PATCHELLHYTTA

Vi hadde noen fantastiske dager på flotte Patchellhytta! 

Tusen takk for oss - vi kommer garantert tilbake!

Skrevet av Johanne Grue Reiten 28. september 2015