Har du lyst på ekstra ansvar som frivillig? 

Klatretirsdag på OKS.
Klatretirsdag på OKS. Foto: Jasemin Folvik Adem

Kanskje passer akkurat DU perfekt til et koordinatorverv hos oss? Da er du med på å sørge for at flere får oppdage Oslo, nye aktiviteter og nye bekjentskaper! 

Vi ser etter nye koordinatorer for Torsdagsmiks, OsloOnsdag og Torsdagspadling!

Er du mellom 16 – 30 år og interessert i et morsomt og utfordrende frivilligverv i DNT ung Oslo? Torsdagsmiks, OsloOnsdag og Torsdagspadling er noen av gratis aktivitetene som er frivilligdrevet i Oslo. Som koordinator har du ansvar for at din aktivitet har nok frivillige til hvert arrangement, du holder planleggingsmøter to ganger i året hvor du sammen med de frivillige setter sammen programmet, og oppdaterer Facebook med informasjon om din aktivitet. Vi ønsker å ha to koordinatorer per aktivitet slik at oppgavene kan deles på.

Koordinatorvervet er et frivilligverv, og du er med på å bidra til at flere får oppdage Oslo, nye aktiviteter og nye bekjentskaper.

Er du interessert? Send en mail til oda.lassen-urdahl@dntoslo.no og fortell litt om deg selv og om du har noe kjennskap til DNT ung Oslo fra før. Har du flere spørsmål om vervet så er det bare å spørre!

Les mer om de ulike aktivitetene her - https://ung.dntoslo.no/frivillig/.

Skrevet av Maria Gangås Skaare 28. januar 2020