DNT ung Oslo har vinterens kuleste turer!

Skiturer, puddersnø, roser i kinnene og den herlige lyden av knitring under skoene er rett rundt hjørnet. Vinter betyr hyttekos med fyr i peisen og spill om kvelden, og ikke minst: en haug av spennende turer med ungdom på DIN alder. DNT ung Oslo jobber for å gi de kuleste og hyggeligste friluftsopplevelsene - derfor har vi nå laget tidenes beste vinterprogram for alle mellom 13 og 30 år!
Vinter BaseCamp
Vinter BaseCamp Foto: Elin Hansson
Spennende vinterprogram!

I vinter arrangerer DNT ung Oslo nesten 30 turer! På programmet står alt fra rolige hytteturer i Marka, til toppturer i Jotunheimens bratteste fjell og ukesturer på Hardangervidda. Turene er delt opp i aldersgrupper, så du er garantert å møte jevnaldrende! Flere av turerne er for deg mellom 13 og 19 år, en aldersgruppe vi satser særlig på fremmover.

Ikke vært med før? Vi vil gjerne ha deg med!

Dersom du ikke har vært med oss på tur før og lurer på om dette kan være noe for deg, oppfordrer vi deg til å ta sjansen! Heldigvis gjelder ikke Fjellvettregelen ”Gå aldri alene” på DNT ung-turer! Mange som er med på våre turer kommer nemlig alene, men i løpet av turen blir man kjent med de andre deltagerne – de har samme interesse og er like gamle som deg. Vi garanterer vi at du vil få mange nye venner! DNT ung Oslos turledere er også ungdommer som elsker å være på tur. De har masse erfaring og vil sørge for et morsomt, inkluderende og trygt arrangement både for nybegynneren og den mer erfarne.

I vinter tar vi deg med til våre koselige hytter i Oslomarka hvor det blir masse tid til god mat og avslapning. Frister det kanskje mer med skitur fra hytte til hytte på fjellet? Da kan du være med oss til Hardangervidda. Eller er du glad i toppturer? Da vil du kanskje være med oss til Jotunheimen og teste noen bratte fjell!!? 

Finn hele DNT ung Oslos program under "Turen og Aktiviteter"  Velkommen ut!

Skrevet av Gaute Dalastøyl Jensen 4. januar 2016