Vil du sitte i styret til DNT ung Oslo?

DNT ung Oslos styre på samling på Nydalshytta. Fra venstre: Mathias Dudek, Torbjørg Venstad, Snorre Solli, Shreya Nagothu, Josephine Kjelsrud, Vilde Løvaas Jensen. ikke til stede: Aurora Hansen og Thea Cecilie Nilsen
DNT ung Oslos styre på samling på Nydalshytta. Fra venstre: Mathias Dudek, Torbjørg Venstad, Snorre Solli, Shreya Nagothu, Josephine Kjelsrud, Vilde Løvaas Jensen. ikke til stede: Aurora Hansen og Thea Cecilie Nilsen Foto: Foto: Maria Gangås Skaare

Har du lyst å lære hvordan en driver en organisasjon fra innsiden? Vil du bli med å legge føringer for landets beste ungdomsorganisasjon?

DNT ung Oslo har som mål å få flere unge ut i naturen - enten det er tur i nabolaget, ut på fjorden eller opp på de luftigste toppene. Vi vil sikre at unge folk er med å bestemmer hvordan det unge friluftslivet skal være og hva det kan bli.

Hva betyr det å ha et styreverv?

Styrets oppdrag er å forvalte organisasjonens formål og ressurser på vegne av medlemmene. Det vil si at styret både jobber med organisasjonsutvikling,  strategi, budsjettprioriteringer, satsinger som Friluftshuset på Sørenga, synlighet og markedsføring. Styret kan også drive frem og støtte oppunder aktivitesgrupper og frivilligdrevet tilbud. Vi setter også pris på om du er engasjert i aktivitetene vi holder på med som tur, klatring, kajakk eller buldring.

I DNT ung Oslo er det stor takhøyde for nye ideer og kreative tiltak for å få flere unge ut i naturen og flere med i vår frivilliggjeng! 

Noe for deg? Fyll ut følgende søknadsskjema:

Gå til søknadsskjema


Søknadsfrist er 01. februar 2022. 

Spørsmål om søknadsprosessen kan stilles til valgkomiteen ved erikwarmestad@gmail.com

Har du spørsmål om hva styrevervet inneholder kan du ta kontakt med administrasjonen (frivillig.oslo@dnt.no) eller styreleder Josephine (josephinekjelsrud@gmail.com)

Skrevet av Jasemin Folvik Adem 10. desember 2021