Skitur i Nordmarka (13-16 år)

Fellestur

Fra dato
29. januar 2016 kl. 16:00
Til dato
31. januar 2016 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
10783
Dette arrangementet er over!

Trivelig skitur på Krokskogen med hyttekos og god mat. Lavterskels skitur, høyterskels hyttekos! Har du lyst på en tur som legger mindre vekt på skiferdigheter og konkurranseinstinkt? Da er dette turen for deg!

Program:

Dag 1 - Turstart

Vi møtes klokka 16.00 utenfor kontoret til DNT Oslo. Vi tar bussnummer 200 fra Oslo bussterminal klokka 16.20 til Sollihøgda. De som vil kan møte på Sollihøgda klokka 17.00. Se etter turleder i rød jakke. Herfra går vi inn til Mustadkroken hvor vi skal overnatte begge nettene. NB! Deltakerne må betale kollektivreisene selv. 

Dag 2 - Turdag

Turleder har planlagt en rute som blir foreslått for gruppen fredag kveld over middagsbordet. Så finner gruppen sammen en tur de alle har lyst til å få til. Et alternativ kan være å besøke nærliggende hytter i området, som Jørgenhytta eller Kleivstua hvor det serveres vafler. Vel tilbake i hytta fyrer vi i peisen og lager et godt måltid sammen.

Dag 3 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner å traske mot Sollihøgda og bussen tilbake til Oslo. NB! Deltakerne må betale reisen selv. 

Generell informasjon:

Pris:
Kr 350,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, turlederkostnader og middagsmaten. 
Ikke-medlemstillegg kr. 350,-.

Gradering:

Annet:
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Kart og ruteinformasjon: 

Turkart Nordmarka 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Skitur i Nordmarka (13-16 år)

Trivelig skitur på Krokskogen med hyttekos og god mat. Lavterskels skitur, høyterskels hyttekos! Har du lyst på en tur som legger mindre vekt på skiferdigheter og konkurranseinstinkt? Da er dette ...

Kontaktinformasjon: