#AskerOnsdag - Skøyter på Dikemarksvannet

Dette arrangementet er over!

#AskerOnsdag

Vi satser på å gå på skøyter Dikemarksvannet. Vi kan ikke styre været, så tar sjansen på at forholdene er gode. Etter en fin skøytetur så fyrer vi opp et bål i bålpanna og lager litt mat.

Møt opp på parkeringsplassen ved DIF banen kl. 18.00. Blir det endringer på grunn av været, så sender vi ut beskjed. Om det ikke er mulig å gå på vannet, flytter vi til kunstisen på Risenga. 

DNT Asker Turlag har turskøyter og sikkerhetsutstyr til utlån. 

Ta på deg godt med klær, og en ekstra genser til hyggelig pause. Ta gjerne med litt drikke og et sitteunderlag. 

Oppmøte: kl. 18.00 og vi holder på til 20.30

Sted: Parkering ved DIF banen Dikemark

(12) Dikemark IF Turskøytebane | Facebook

Pris: Gratis

Husk: Husk varme uteklær og varme sko, lue og votter.

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Viken Fylkeskommune og Konfliktrådet.

Sees!

#AskerOnsdag - Skøyter på Dikemarksvannet

#AskerOnsdag Vi satser på å gå på skøyter Dikemarksvannet. Vi kan ikke styre været, så tar sjansen på at forholdene er gode. Etter en fin skøytetur så fyrer vi opp ...

Kontaktinformasjon: