BRETTSPILLHELG I MARKA (18-35 ÅR) 1 – 3. april

Fellestur

Fra dato
1. april kl. 17:30
Til dato
3. april kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT ung
Dette arrangementet er over!

DNT-ung inviterer til brettspillhelg på Nydalshytta første helgen i april.

Vi legger opp til fine turer i Lillomarka og Nordmarka på dagtid, og brettspill og hygge foran peisen på kvelden. 

Nydalshytta har flere langbord og en soffakrok, slik at det er god plass til å spille mange ulike spill i løpet av helgen. Her blir det noe for enhver smak, og vi håper å kunne by på både strategispill, kortspill, partyspill og quiz!

 

DNT stiller med et lite utvalg brettspill, partyspill og kortstokker. Deltakere oppfordres til å ta med spill de selv liker og som de vil lære bort til andre. Skriv hvilke spill du kan ta med deg i påmeldingen, så organiserer turlederne det slik at ikke flere tar med de samme spillene.

 

Fredag (ca 3 km):

Vi møtes på Oslo S klokken 17.30 under den store tavla og går sammen til toget. Toget går klokken 17.42, og vi går av på Snippen stasjon. Herfra er det en kort tur opp til Nydalshytta. Turlederne organiserer felles middag ved ankomst. På kvelden blir vi bedre kjent og koser oss med brettspill.

 

Lørdag (10-20 km,):

Vi tar en rolig morgen før vi legger ut på rundtur i Lillomarka. Vi ser an været, og tilpasser turen deretter. Vi tenner bål og spiser lunsj ute, hvis været tillater det. 

Tilbake på Nydalshytta lager vi felles middag, og tilbringer resten av kvelden med brettspill og hygge foran peisen.

 

Søndag: (ca 10 km)

Etter frokost og utsjekk fra hytta så går vi ned mot Ammerud hvor man kan ta t-banen fra. Vi antar at vi er fremme senest 14.00.

 

Deltakere:

14

 

Pris:

Deltakere som er medlemmer i DNT: 250 kr

Deltakere som IKKE er medlem i DNT: 350 kr

 

Prisen dekker overnatting to netter, og middag og litt kveldskos til fredag og lørdag. 

Deltakere må selv ta med egen mat til frokost til lørdag og søndag. Hvis det blir igjen noen penger igjen fra matbudsjettet blir dette returnert tilbake etter turen.

 

Vanskelighetsgrad: 

Enkel

 

Annet:

Deltakere må ha med mat og snacks til egen frokost og lunsj, og lakenpose/sovepose til overnattingen. Nydalshytta har både dyner og puter.

Vi anbefaler å lese gjennom DNT sin pakkeliste for sommerfjellet for å få med seg det viktigste: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

Kontaktinformasjon: