Tirsdagsklatring med DNT ung Oslo!

Kurs

Dato
19. oktober kl. 18:30 - 20:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
30. november 2021
7. desember 2021
14. desember 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Klatrekurs, Dntung, Oslo, Klatring
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Er du interessert i eller nysgjerrig på klatring, er medlem i DNT ung og mellom 13-30 år?

Da inviterer DNT ung deg til gratis tirsdagsklatring på Oslo Klatresenter på Skullerud!

Her er alle uavhening forkunnskaper om klatring velkomne til å være med. Både du som er erfaren uteklatrer og du som er uerfaren nybegynner, som lurer på om dette kan være noe for deg. 

Program

Fra klokka 18.30 – 20.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptau, led- eller brattkort, og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktører. Det klatres da kun på de korte veggene, pluss buldring. Det vil være to nasjonalt godkjente klatreinstruktører fra DNT ung på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. Det er mulig å bli igjen etter kl 20.00, men da klatrer du på eget ansvar.

Påmelding

Husk å melde deg på for å bli med, påmelding åpner en uke før.

Dersom du har meldt deg på og ikke kan delta, send en mail og meld deg av, slik at andre har mulighet til å ta din plass. Vi har alltid venteliste på tirsdagsklatringen. 

Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter?

Når du ankommer Oslo Klatresenter vil du møte en av instruktørene i Kafeområdet kl 18.30. Instruktørene har på seg t-skjorter med DNT logo. Der må du vise frem medlemskortet ditt og se til at instruktør får sjekket deg av på deltakerlisten. 

Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon og lese gjennom, skrive under på en ansvarserklæring. Dette gjøres i resepsjonen. I tillegg til å registrere seg inn, så er det viktig at alle som kommer henvender seg til en instruktør og melder i fra om at de er kommet for tirsdagsklatring!

Hva trengs av utstyr?


DNT stiller med seler, karabiner, taubremser og tau. Du må selv kjøpe eller leie kalk og sko (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. Husk å levere tilbake lånt utstyr til instruktørene!

Ønsker du å bli medlem, register deg her. Medlem DNT ung.

Her finner mer informasjon om Tirsdagsklatring. 

Vi sees!

Kontaktinformasjon: