Grill og chill med DNT ung Oslo

Fellestur

Dato
12. juni kl. 13:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Endelig er sommeren her og DNT ung Oslo inviterer alle nye og gamle frivillig til grill og chill på Gressholmen! Det blir bading, ballspill, kubb, grilling og selvfølgelig mulighet til å teste øyas kajakker! 

Er du ny i byen og kan tenke deg å bli en del av gjengen vår? Bli med til Gressholmen, bli kjent med oss og få mer info! Er du en del av gjengen allerede og gira på å starte med aktivitet igjen? Bli med til Gressholmen og treff venner og kjenn på den gode stemninga! Er du gammel DNT ung traver som har lyst til å bidra til høsten, men ikke vet helt hvordan? Bli med til Gressholmen så finner vi ut av det sammen! Alle er velkomne, og vi gleder oss til en fantastisk sommerdag med alle!! 

Arrangemnetet er alkoholfritt, men det blir servering av god grillmat! Ferjen fra Aker Brygge går hvert kvarter, og tar deg rett til sommeridyll på Gressholmen. Gleder oss til å se dere der! 

Grill og chill med DNT ung Oslo

Endelig er sommeren her og DNT ung Oslo inviterer alle nye og gamle frivillig til grill og chill på Gressholmen! Det blir bading, ballspill, kubb, grilling og selvfølgelig mulighet til å ...

Kontaktinformasjon: