OsloOnsdag - Lille Åklungen

Fellestur

Dato
5. mai kl. 17:30 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Bli med DNT ung Oslo på kveldstur til idylliske Lille Åklungen!

Lille Åklungen er et lite vann med en karakteristisk demning som i sin tid bidro til at vannet var et av Oslos vannreservoar! Om sommeren er stedet populært for alle med hengekøye og mange har nytt fine solnedganger på svabergene som omkranser vannet.

Turen starter kl. 17:30 ved bommen på Sognsvann (lille rød kiosken i enden av vannet), se etter turledere i rød jakke. Deretter tusler vi på grusvei i omlag 1,5 km før vi slår leir ved vannet. Lille Åklungen har ett godkjent ildsted i sørenden av vannet, så dersom dette er ledig forsøker vi å fyre opp et lite bål her. Ta gjerne med litt varmt drikke, sitteunderlag, litt ekstra klær og kanskje et ostesmørbrød? Det kan være litt bløtt på stien så husk godt fottøy. Vi koser oss og nyter solnedgangen før vi rusler sakte tilbake til Sognsvann. Turen tar i alt ca. 3 timer.

Arrangementet er gratis, og både medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne. Meld deg på via påmeldingen i høyre hjørne. Grunnet smittevern er det kun plass til 8 stykker, så det lønner seg å være tidlig ute! Har du spørsmål, ta kontakt med turleder Pernille (95043002) eller Josephine (95288147). Vi gleder oss til å gå på tur med deg!

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Pernille Breili
  • Josephine Kjelsrud