Avlyst OsloOnsdag: Tur til Grefsenkollen (16-20 år)

Fellestur

Dato
17. februar kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Osloonsdag
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

(For English look below)

Har du lyst til å gå på tur, men vet ikke helt hvor du vil? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller glemmer du å benytte deg av mulighetene hverdagen byr på? Bli med oss tur, da vel!

Program

Onsdag 17. februar inviterer vi i DNT ung Oslo deg med på tur til Grefsenkollen.

Turen opp til Grefsenkollen er på ca. 3 km med en del stigning og vi regner med å bruke i underkant av en time opp. Med unntak av et kort parti er det lys hele veien. Det blir imidlertid fort mørkt nå på høsten, så ta med hodelykt (om du har).

Vi møtes som vanlig ved busstoppet Aker Sykehus kl 17:30. Se etter turleder i rød jakke/vest. Husk å ta med deg hodelykt og gode sko. Ellers er det fint å ta med litt snacks/mat, drikke, sitteunderlag og varme klær.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.
Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Vi gleder oss til å se deg på tur 😊

Arrangementet er gratis og både medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne. OsloOnsdag er for de mellom 16 og 20 år, og er støttet av Frifond, Oslo kommune og DNT ung Oslo.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Join DNT ung Oslo (age 16-20) on a hike to Grefsenkollen.

The hike is about 3 km long, and we should about an hour to the top. The path is almost lit the whole way, but we recommend you bring a headtorch just in case. 

We will at busstop Aker Sykehus at 17:30. Look out for the tour leader in red. 


Remember to bring a head torch and to wear appropriate shoes. Warm clothes, something to drink, a snack and a seat pad is also recommended.

We are looking forward to seeing you all 😊

OsloOnsdag is a free event, open to everyone from the age of 16 to 20, both DNT members and non-members. It’s based on a volunteer initiative managed by DNT young Oslo, and founded by Frifond and the City of Oslo, in addition to DNT young Oslo. We arrange trips every other Wednesday and we also have free activities at Friluftshuset every Thursday with paddling, bouldering and other theme nights. Follow us on Facebook to keep yourself update

Generell informasjon

Pris

Gratis!

Annet

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT! 

OsloOnsdag: Tur til Grefsenkollen (16-20 år)

(For English look below) Har du lyst til å gå på tur, men vet ikke helt hvor du vil? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller ...

Kontaktinformasjon: