Hvor går turen i 2021?

Annet

Dato
24. september kl. 17:30
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Oslo, Friluftshuset Sørenga
Dette arrangementet er over!

Velkommen til turledermøte for dere som leder turer for DNT ung Oslo. Her kan dere komme med forslag til turer, finne noen å planlegge din drømmetur sammen med, og komme med generelle ønsker og innspill til vårt turprogram for 2021. 

Møtet vil til dels legges opp som en workshop der turledere får mulighet til å komme med innspill til DNT ung Oslos nye modell for turplanlegging, som går ut på at turledere i større grad selv får mulighet til å legge opp og gjennomføre de turene de helst vil lede. Møt opp og bidra til gode diskusjoner, inspirasjon og god steming! :)

 

  • Har du en drømmetur du har lyst til å realisere? Det er det gode muligheter for. Hvis den passer inn i retningslinjene til pakketurene våre, så kan det hende den kan legges rett inn som en del av det tradisjonelle programmet, der det lyses ut oppdrag slik dere kjenner det fra før. Alternativt kan du kanskje prøvekjøre den nye turplanleggingsmodellen og være din egen turlykkes smed fra A til Å. 
  • Har du ikke en tur klar, men heller et vagt ønkse om hvilken type tur eller hvilket område du vil gå i? Du er velkommen til å spille inn generelle ønsker til turprogrammet vårt. Eller hvorfor ikke få med deg en annen av turlederne på møtet til på å planlegge denne turen sammen, helt etter deres eget forgodtbefinnende? 
  • Har du ikke noe klar formening om hvor du vil på tur, men mest lyst til å mingle med andre turledere og høre om dette supre nye konseptet så er det også helt innafor. 

 

 

Vi stiller med kart og litt snacks.

 

Smitteverninfo: 

Det er en plassbegrensning på 20 personer i Bystua på Friluftshuset. Vi opererer med påmelding og førstemann til mølla.

  • De som ikke får plass eller ikke har anledning til å komme, men likevel vil komme med inspill til turprogram eller forslag til turer. Dere kan sende inn dette på forhånd. 
  • Ikke kom hvis du ikke føler deg frisk.
  • Husk god håndhygiene og hold 1 meters avstand. 
  • Referat/ oppsummering av møtet vil bli gjort tilgengelig i etterkant for de som ønsker det.

 

 

Spørsmål? Ta kontakt med oss på frivillig@dntoslo.no :) 

 

Vel møtt!