Tirsdagsklatring med DNT ung Oslo!

Kurs

Dato
3. november kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Klatrekurs, Klatring, Oslo, Dntung
Arrangør
DNT ung Oslo
Dette arrangementet er over!

DNT ung Oslo inviterer til Tirsdagsklatring på Oslo Klatresenter på Skullerud

Dette er et tilbud for deg som er medlem av DNT ung Oslo, nybegynner og vil bli kjent med flere å klatre med.

PÅMELDING: Husk å melde deg på for å bli med, påmelding åpner en uke før. Det vil være en DNT instruktør med deltakerliste ved resepsjonen mellom kl 19:00. Pga smittevern har vi booket tid på OKS, og det vil kun være mulig å klatre fra kl 19:00-21:00. Dersom du har meldt deg på og ikke kan delta si ifra slik at andre har mulighet til å ta din plass. 


Fra klokka 19.00 – 21.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptau, led- eller brattkort, og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktører. Det klatres da kun på de korte veggene, pluss buldring. Det vil være to nasjonalt godkjente klatreinstruktører fra DNT ung på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. Av sikkerhetsmessige grunner mener vi at det er viktig at alle som deltar på tirsdagsklatring har noe erfaring fra klatring fra før, og har prøvd å klatre og sikre tidligere.


Hva trengs av utstyr?
DNT stiller med seler, karabiner, taubremser og tau. Du må selv kjøpe eller leie kalk og sko (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. Husk å levere tilbake lånt utstyr til instruktørene!

Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter?
Når du ankommer Oslo Klatresenter vil du møte en av instruktørene i Kafeområdet. Instruktørene har på seg t-skjorter med DNT logo. Der må du vise frem medlemskortet ditt og se til at instruktør får sjekket deg av på deltakerlisten.

Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon og lese gjennom og underskrive en ansvarserklæring. Dette gjøres i resepsjonen. Når du har registrert deg kan du komme på tirsdagsklatring og krysse av registrere deg inn som nevnt ovenfor.

I tillegg til å registrere seg inn, så er det viktig at alle som kommer henvender seg til en instruktør og melder i fra om at de er kommet for tirsdagsklatring!

Smittevernsregler:

Dersom du er i karantene eller isolasjon, eller har symptomer på luftveisinfeksjoner er det ikke mulighet til å delta på aktiviteten.

  • Benytt hånddesinfikasjon ved inngangspartiet 
  • Hold alltid minst 1 meters avstand til andre
  • Vask hendene grundig før og etter klatring, og benytt hånddesinfikasjon underveis. 
  • Det er påbudt med sokker i utleieskoene. Vi leier ikke ut kalkposer 
  • Personalet/instruktører har ikke anledning til å montere seler.
  • Benytt gjerne flytende kalk
  • Vi oppfordrer til å benytte kontaktløs betaling
  • Ta kontakt med DNT Oslo og Omegn ved påvist eller mistenkt smitte


Du finner mer informasjon her: https://ung.dntoslo.no/tirsdagsklatring/

Kontaktinformasjon: