Gratis Tirsdagsklatring!

Kurs

Dato
25. februar kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Klatrekurs, Klatring, Oslo, Dntung
Arrangør
DNT ung Oslo
Dette arrangementet er over!

DNT ung Oslo inviterer til Tirsdagsklatring på Oslo Klatresenter på Skullerud

Dette er et tilbud for deg som gjerne vil prøve klatring eller ønsker et klatremiljø og er mellom 13-30 år gammel.

PÅMELDING: Husk å melde deg på for å bli med. Påmelding åpner en uke før. Det vil være en DNT instruktør med deltakerliste ved resepsjonen mellom kl 18:00-18:30. Kommer du etter dette tidspunktet må du betale egen inngang uavhengig om du har meldt deg på på forhånd.

Fra klokka 18.00 – 20.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptau, led- eller brattkort, som vil prøve klatring for første gang, og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktører. Det klatres da kun på de korte veggene, pluss buldring. Det vil være to nasjonalt godkjente klatreinstruktører fra DNT ung på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. Av sikkerhetsmessige grunner mener vi at det er viktig at alle som deltar på tirsdagsklatring har vært gjennom nybegynnerkurs (eller har tilsvarende erfaring). Dette er vår måte å sikre at våre deltakere har en grundig opplæring i sikkerhet før man prøver seg på egenhånd eller blir med på tirsdagsklatringene.

For deg som har Topptau, led- eller brattkort:
Deltakere med topptau, led- eller brattkort kan klatre når de vil i tidsrommet 18.00-21.00. Deltakere med kort kan klatre på alle vegger i hele senteret. Etter klokken 20.00 er instruktørene kun kontaktpersoner for DNT ung Oslo og jobber ikke som instruktører, men de svarer selvfølgelig på spørsmål hvis du lurer på noe.

Hva trengs av utstyr?
DNT stiller med seler, karabiner, taubremser og tau. Du må selv kjøpe eller leie kalk og sko (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. Husk å levere tilbake lånt utstyr til instruktørene!

Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter?
Når du ankommer Oslo Klatresenter henvender du deg i resepsjonen, og sier at du klatrer med DNT ung. Da må du vise medlemskort og skrive deg inn i DNT ung sin perm for å registrere deg. Permen ligger på disken i resepsjonen. Etter registrering finner du tirsdagsklatregruppen til venstre i 2.etasje. Instruktørene har på seg t-skjorter med DNT logo. Husk å hilse på instruktørene og si at du har kommet.

Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon og lese gjennom og underskrive en ansvarserklæring. Dette gjøres i den samme permen som ligger i resepsjonen. Når du har registrert deg kan du komme på tirsdagsklatring og krysse av registrere deg inn som nevnt ovenfor.

I tillegg til å registrere seg inn, så er det viktig at alle som kommer henvender seg til en instruktør og melder i fra om at de er kommet for tirsdagsklatring!

Du finner mer informasjon her: https://ung.dntoslo.no/tirsdagsklatring/