Skitur i Vestmarka (13-16 år) - AVLYST

Fellestur

Fra dato
28. februar kl. 15:15
Til dato
1. mars kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Ungdom, Marka, Turkatalog2020
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
12596
Dette arrangementet er over!

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST. Se frem til en helg med fine skiturer i nypreppede løyper, koselige hytter, god mat og nye turvenner. Bli med DNT ung en på en koselig og fin vinterhelg i Vestmarka.

PROGRAM

Dag 1: Sollihøgda til Svartvannshytta
Vi møtes på Oslo Bussterminal klokka 15:15. Se etter turleder i rød turlederjakke. Herfra skal vi ta buss 200 til Skoglund holdeplass i nærheten av Sollihøgda. Alternativt kan man møte direkte på Skoglund holdeplass klokka 16:30. Herifra går vi inn til DNTs ubetjente hytte Svartvannshytta som er dagens turmål. En tur på cirka 3 km. Kvelden tilbringer vi med matlaging, spill og peiskos inne på hytta. 

Dag 2: Svartvannshytta til Halvorsenhytta
Gjør deg klar for en skikkelig fin skitur i Marka. Dagens turmål er DNTs ubetjente hytte Halvorsenhytta. Turen er på cirka 10 km, men vi har mulighet for å forlenge den noe ved å gå innom Furuholmen for kaffe, boller eller vafler. Så her gjelder det å stå opp tidlig, vaske seg ut av hytta og spise en god frokost før vi kommer oss av gårde.

Dag 3: Halvorsenhytta til Asker stasjon
Siste dag på tur. Vi sover ut, spiser en god frokost, vasker oss ut av hytta før vi kommer oss avgårde. Idag kan vi enten velge korteste vei ned til Semsvannet og buss til Asker stasjon herfra, eller en litt lenger tur innom Hovdehytta for besøk, samt Vestlia eller Solli gård for en hyggelig avslutning med litt mer kakao og boller. Vi avslutter turen ved Asker stasjon og tar toget tilbake til Oslo.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kr. 400,- 
Ikke-medlemstillegg kr. 400,- Bli medlem i DNT.

Maks antall deltagere på denne turen: 7

Turpakken inkluderer: leie av hytter, turlederkostnader og middagsmat to kvelder. Prisen inkluderer ikke transport.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Utstyr:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Oslo Vestmarka 1:25 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Les mer om hyttene her: 
Svartvannshytta
Halvosenhytta

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

Skitur i Vestmarka (13-16 år) - AVLYST

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST. Se frem til en helg med fine skiturer i nypreppede løyper, koselige hytter, god mat og nye turvenner. Bli med DNT ung en på en ...

Kontaktinformasjon: