Nybegynnerkurs klatring (13-30 år)

Dette arrangementet er over!

Dette er et nybegynnerkurs der du lærer det grunnleggende innen klatring med fokus på sikring og klatremetode.

Program

Oppmøte på Oslo Klatresenter på Skullerud klokka 10.00. Les mer om senteret og veibeskrivelse på Oslo Klatresenter sin hjemmeside.

Kurset er for alle som vil komme igang med klatring. Kurset varer i 4 timer. Du vil få en innføring i de grunnleggende elementene i klatringen, og du vil få prøvd deg i høyden. Kurset vil gi deg en smakebit på om klatring er noe for deg, og vil også gi deg kompetanse slik at du kan komme i gang med klatring inne på egenhånd.

NB! Dette kurset kvalifiserer ikke til topptau-, led- eller brattkort innen klatring. Dette er kun et introduksjonskurs, og vi oppfordrer alle til å skaffe seg mer erfaring i etterkant av kurset før man tar brattkort eller led-kort prøve. Slike prøver eller sertifiserende kurs kan gjennomføres på Oslo Klatresenter, Klatreverket eller Vulkan klatresenter, som har egne brattkortkurs, eller ved å henvende seg til en av våre instruktører på Tirsdagsklatringen på Oslo Klatresenter eller Klatreverket.

Tema som tas opp:

  • Sikkerhet under klatring
  • Knuter og innbinding
  • Utstyr

Generell informasjon

Pris
Kroner 500,- for deg mellom 13-26 år. Kroner 650,- for deg mellom 26-30 år.
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet
Ta med deg lette klær til å klatre med, drikke og litt mat. Alt nødvendig klatreutstyr får du låne av oss, bortsett fra sko. Det kan du leie i hallen for 40 kroner. Alternativt kan du benytte gode joggesko beregnet for bruk i hall.

Viktig informasjon om fellesturer vinter
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge" .

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

Bli medlem i DNT!

Nybegynnerkurs klatring (13-30 år)

Dette er et nybegynnerkurs der du lærer det grunnleggende innen klatring med fokus på sikring og klatremetode. Program Oppmøte på Oslo Klatresenter på Skullerud klokka 10.00. Les mer om senteret ...

Kontaktinformasjon: