Avlyst Foredrag: Tema Sykling

Arrangement

Dato
10. juni 2018 kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Sykkel, Villmarkssykling, Stisykling, Jubileumsuka, Friluftshuset, Sørenga
Arrangører
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn , DNT ung Oslo
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12021
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Froedraget er dessverre avlyst.

DNT fyller 150 år og det feires en uke til ende fra mandag 4.juni til søndag 10. juni i Oslo og omegn. I Jubileumsuka skal vise hele vårt tilbud med turer og aktiviteter og vi håper du vil være med på festen. Les mer om Jubileumsuka på jubileumsuka.dntoslo.no

 

Tema for dagen er stisykling i Oslo og bruk av sykkel som framkomstmiddel rundt om i det ganske land!

 

– Hva skjer om du blander det tradisjonelle norske friluftslivet med hjul og pedaler? Om du erstatter turstøvler og fjellski med felger og feit gummi og styrer hjulene rett inn i villmarka?

 

En bølge av interesse for tursykling utenfor allfarvei er sakte i ferd med å skylle over landet. Kan man sykle et hundeløp? Dra på topptur med sykkel på vinteren? Hvordan er det å sykle Norges fem høyest beliggende veier med oppakning?

 

Spenn hjelmen og bli med på blanke sva i Gautefall, over myke fjell på Hardangervidda, mellom taggete berg i Lofoten og mye annen moro – tilbake til tursyklingens røtter, da det handlet om å bare pakke med seg det aller mest nødvendige, stroppe bagasjen rett på sykkelen med reimer eller vesker og dermed kunne forlate de friserte veiene og tråkke rett inn i eventyret. På sti. Og utenfor sti.

 

Kveldens foredragsholder er Mikkel Soya Bølstad som skal snakke om det å pakke sykkelen og legge ut på eventyr. DNTs representanter vil også være tilstede og gi tips og triks til sykkelturer i nærområdet.

 

Bli også med på stisykkeltur i Ekebergparken på forhånd, her gjelder egen påmelding via våre nettsider https://www.dnt.no/aktiviteter/100078/858430/.

 

Hvor: Frilufthuset på Sørengakaia 124, Oslo

Når: 10. juni, fra kl 14-15:30. Dørene åpner 13:30

Pris: 100 kr. Forhåndspåmelding via våre nettsider https://friluftshuset.dntoslo.no/aktiviteter/100077/858433/.

 

Foredrag: Tema Sykling

Froedraget er dessverre avlyst. DNT fyller 150 år og det feires en uke til ende fra mandag 4.juni til søndag 10. juni i Oslo og omegn. I Jubileumsuka skal vise ...

Kontaktinformasjon: